Over FysioRecruiter

Solliciteren zonder dat je werkgever het weet

Stel je eens voor…

Je werkt als fysiotherapeut in een eerstelijns praktijk. Je merkt dat je steeds met minder enthousiasme naar je werk gaat. Dit kan komen door een nukkige werkgever, gemis van leuke collega’s, te weinig of verouderde faciliteiten of een te lange reistijd. Zou het gras bij de buren groener zijn of lijkt dit maar zo? Maar ja, als je gaat solliciteren geef je jezelf wel meteen heel bloot. De werkgevers zullen elkaar maar kennen of de faciliteiten zijn niet zo mooi als beschreven wordt in de vacature. Wat is trouwens een “passend loon” zoals vermeld in de tekst van de vacature? Laat maar! Ik blijf nog wel een jaartje aanmodderen… net als vorig jaar.

Waarom FysioRecruiter?

Tijdens mijn zoektocht naar nieuwe medewerkers kwam ik erachter dat veel fysiotherapeuten het niet naar hun zin hebben op hun huidige werkplek. Desondanks solliciteerde zij niet op de vele vacatures, vaak uit angst dat de huidige werkgever erachter zou komen of dat gras mogelijk toch niet groener zou zijn aan de andere kant. Dankzij het concept FysioRecruiter kun je discreet van dichtbij bekijken of het gras écht groener is!

Wil je graag even het gesprek met ons aan of wens je meer informatie? Geen probleem! Neem dan vrijblijvend contact met ons op.